Unna Nordic - Herkän ihon setti 3

Tuotetta jäljellä 9 kappaletta.

Alunperin:  257,00 €
Hinta 218,45
Säästät 15 %
Sis. alv
Yhteishinta 257,00 €
Säästät 15 %


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto (0-2 päivää), Posti SmartShip, Postin kotiinkuljetus

Unna Nordic Herkän ihon setti 3 rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti. 

Sarjan pääraakaaine on erittäin ravintorikas luomu-koivunmahla Tohmajärveltä. Setissä olevat hoitovesi Tyyni, seerumi Pihla ja hoitovoide Lempi on tehty veden sijasta koivunmahlaan.

Hillan ihonhoitosetit ovat kosmetologiemme räätälöimiä erilaisten ihotyyppien hoitoon. Setit ovat kokonaisuuksia, joissa tuotteet tukevat toinen toistensa toimivuutta. Setistä löydät puhdistustuotteet kaksoispuhdisukseen, iholle kerrostettavan hoitoveden, hoitoseerumin, hoitovoiteen ja yöksi jätettävän naamion.

Herkän ihon setti 3 soveltuu herkälle, pintakuivalle iholle. Se sisältää lempeästi metsäisiä, kosteuttavia tuotteita Unna Nordic -sarjasta.

 • Usva Cleansing Oil on ihoa tehokkaasti syväpuhdistava öljy, joka sopii sellaisenaan käytettäväksi tai osaksi kaksoispuhdistusta.
 • Raita Cleansing Clay Gel on savipuhdistusgeeli, joka syväpuhdistaa ihon ja poistaa meikin, epäpuhtaudet ja ilmansaasteet.
 • Tyyni Calming Toner -hoitovesi on rauhoittava, kosteuttava ja viilentävä hoitovesi herkälle, kuivalle ja ärtyneelle iholle. Geelimäinen.
 • Pihla Hydrating Serum on ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihon punoitusta rauhoittava seerumi. Se sisältää pienimolekyylistä hyaluronihappoa, joka myös täyttää juonteiden pohjia.
 • Hoitorutiini viimeistellään ihoa ravitsevalla Lempi Nurturing Cream:lla. Lempi sisältää kosteuttavaa koivunmahlaa, rauhoittavaa kauraa ja prebiootteja. Siinä on ylellisen metsäinen tuoksu.
 • 1-4 kertaa viikossa yöksi hierotaan voiteen sijasta Lauha Nurturing Sleeping Mask. Täyteläinen naamio ravitsee ja kosteuttaa ihoa. Naamio sopii myös pois pestäväksi naamioksi, tällöin sitä pidetään 15-30min.

Kaikkia setin tuotteita voi käyttää aamuin illoin.

Käyttö:

 1. Ota 2-4 pumppausta Usva-öljygeeliä ja hiero sitä hetki käsissä, jolloin aluksi geelimäinen koostumus muuttuu öljyksi. Levitä tuote sen jälkeen kuiville kasvoille ja pyörittele sitä iholla hellästi noin minuutin ajan.
 2. Levitä pieni määrä Raita-savipuhdistusgeeliä öljyiselle iholle. Pyörittele tuotetta iholla hellästi ja huuhtele. Raita sopii myös vesiliukoisen silmämeikin poistoon.
 3. Levitä hoitovettä pieni määrä kasvoille. Toista 2-7 kertaa. Illalla hoitovettä kannattaa kerrostaa iholle enemmän, aamulla riittää pienempi määrä.
 4. Ota muutama tippa seerumia ja levitä hieman hoitovedestä kostealle iholle. Hoitovesi auttaa seerumia imeytymään paremmin.
 5. Levitä lopuksi kasvovoide hieman hoitovedestä kostealle iholle. Hoitovesi auttaa voidetta imeytymään paremmin.
 6. 1-4 krt / viikko - levitä Lauha yönaamio voiteen sijasta. Pieni määrä naamiota riittää. Naamio sopii myös saunaan laitettavaksi suojaamaan ihoa.

​​Vegaanista, kotimaista, puhdasta luonnonkosmetiikkaa herkälle iholle.

Tuotteen lisätiedot

Ihosi ominaisuudet
 • Kuiva iho
 • Herkkä iho
Hajusteeton Ei
Matkakoko Ei
Tuotemerkki Unna Nordic
Tuotteen ominaisuuksia
 • Rauhoittava
 • Kosteuttava

Sisältää seuraavat tuotteet

*
Sis. alv

Suosittelemme myös

*
Sis. alv

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Herkän ihon setit, Unna Nordic