Lahjakortti Hillan hoitoon - Metsäinen Kuumakivihoito 90min

Varastossa

alkaen 145,00
Sis. alv. (Lahjakorttien alv 0%)


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto (0-2 päivää), e-Lahjakortti sähköpostiin, Pikkupaketti omaan postilaatikkoon

Metsäinen Kuumakivihoito on lempeä, stressiä lievittävä ja rentouttava vartalohoito.

Se yhdistää koko vartalon kuorinnan ja hieronnan, ylelliset luonnonkosmetiikkatuotteet, metsäisen tuoksumaailman, himmeän valaistuksen, lämpimän pedin ja rauhoittavan äänimaailman. Rauhoittavassa hieronnassa käsitellään koko vartalo sekä lämpimillä kivillä että käsin.

Lempeä hieronta avaa jännitystiloja ja lievittää stressiä. Kivien lämpö rentouttaa lihaksia, lisää sidekudoksen elastisuutta sekä tehostaa aineenvaihduntaa ja lymfakiertoa. Tässä hoidossa koet kokonaisvaltaisen rentoutumisen. Hoito tehdään kotimaisilla Unna Nordic -tuotteilla ja kasviöljyillä. Hoito sopii kaikille perusterveille henkilöille, ei raskaana oleville.

”Tosi rentouttava ja tunnelmallinen hoito. Kiitos paljon, tosi kiva hoito, jota suosittelen!”

”Todella rentouttava kokemus ja hoitolassa oli kiva tunnelma!”

_Hilla_spacer

Hillan hoidot ovat hemmottelua suomalaisilla tuotteilla. 

Hilla Helsinki - Day Spa & Shop on viiden tähden kauneushoitola, jossa olemme erikoistuneet räätälöityihin ihonhoitokokonaisuuksiin. Luomme sekä täydellisesti rentouttavia hierontahoitoja että tehokkaita kasvohoitokokonaisuuksia. Hillassa kotimaisten tuotteiden metsäiset tuoksut, hoitoihin suunniteltu äänimaailma ja rentouttavat hieronnat yhdistyvät ihanaksi hoitoelämykseksi. Kaikki hoitomme sopivat vegaaneille ja olemme erikoistuneet myös herkän ihon luonnonmukaiseen hoitoon.

Suosittelemme myös

*
Sis. alv. (Lahjakorttien alv 0%)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lahjakortit vartalo- ja jalkahoitoihin, Lahjaksi