Lahjakortti Hillan hoitoon - Rauha

Varastossa

alkaen 159,00
Sis. alv. (Lahjakorttien alv 0%)


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto (0-2 päivää), e-Lahjakortti sähköpostiin, Posti SmartShip, Postin kotiinkuljetus

RAUHA - Lempeää ja rauhallista hemmottelua päästä varpaisiin, 1h 45min

Luksusluokan hemmotteluhoito kestää pitkälle toista tuntia ja saattaa mielen euforiaan. Hierovat liikkeet vapauttavat jännittyneet purentalihakset, laskevat hartiat paikoilleen ja maadoittavat vartalon. Ihotyypin mukaiset, lempeän marjaiset ja metsäiset tuotteet pehmentävät ihon ja hoitojamme varten sävelletty, rauhaisa musiikki saa keskittymään hetkeen.

Hoito sisältää rentouttavan ja ihoa pehmentävän kokovartalohieronnan sekä kasvojen ja pään hieronnan. Hoidossa käytetään suomalaisia luonnonkosmetiikkatuotteita ihotyypin mukaisesti. Lämpimästi tervetuloa!

”Ihanan rentouttava hoito ja todella ammattimainen palvelu.”

”Miellyttävä elämys. Työntekijällä oli hyvä arviointikyky voiman säätelyyn hieronnassa. Tästä hieronnasta tuli rentouttava mindfullness matka. Tulin töistä uupuneena. Hieronnan jälkeen ajatukset olivat jäsentyneet, mieli rauhallinen, kroppa lepäytynyt ja olo oli kaikin puolin levollinen. Hyvät musiikit!”

_Hilla_spacer

Hillan hoidot ovat hemmottelua suomalaisilla tuotteilla. 

Hilla Helsinki - Day Spa & Shop on viiden tähden kauneushoitola, jossa olemme erikoistuneet räätälöityihin ihonhoitokokonaisuuksiin. Luomme sekä täydellisesti rentouttavia hierontahoitoja että tehokkaita kasvohoitokokonaisuuksia. Hillassa kotimaisten tuotteiden metsäiset tuoksut, hoitoihin suunniteltu äänimaailma ja rentouttavat hieronnat yhdistyvät ihanaksi hoitoelämykseksi. Kaikki hoitomme sopivat vegaaneille ja olemme erikoistuneet myös herkän ihon luonnonmukaiseen hoitoon.

Suosittelemme myös

*
Sis. alv. (Lahjakorttien alv 0%)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lahjakortit - hemmottelupaketit, Lahjakortit - Osta lahjakortti Hillan 5-tähden hemmotteluun!, Lahjaksi