Lahjakortit

Lahjakortit Hilla Helsinki - Day Spa & Shop hoitoihin

Kaikki lahjakortit saatavilla myös sähköisinä e-lahjakortteina! 

  • Lahjakortit ovat voimassa 12 täyttä kuukautta.
  • E-lahjakortit lähetetään sähköpostiin tilausvahvistuksen vastausviestinä 24 tunnin sisällä. Vahvistusviestit ohjautuvat usein "Tarjous", "ilmoitukset" tai vastaavalle -välilehdelle.
  • Lahjakortit toimitetaan ilman nimiä tai muita tilaajatietoja anonyymeinä, mutta voit halutessasi lisätä viestin tai terveiset lahjakorttiin. Kirjoita haluamasi teksti "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" -kenttään maksuvaiheessa.
  • Lähetämme kirjelahjakortit seurantatunnuksen kanssa Postin Pikkupakettina suoraan omaan postiosoitteeseen. Toimitukset kulkevat normaalisti 1-3 arkipäivässä.

_Hilla_spacer

Hilla Helsinki - Day Spa & Shop -hoitolat sijaitsevat Helsingin keskustassa Hietalahdessa, ja uutena toimipisteenä Yrjönkadulla. käytämme hoidoissa suomalaista, ihoa lempeästi hellivää luonnonkosmetiikkaa.

Hoitomme ovat viiden tähden ihonhoitoelämyksiä, joissa sekä kotimaisten marjojen ja havujen tuoksut että rentouttavat hieronnat yhdistyvät ihanaksi metsämatkaksi. Kaikki hoitomme sopivat vegaaneille ja olemme erikoistuneet herkän ihon luonnonmukaiseen hoitoon. 

  Minna, Arja, Elina, Elisa, Iida, Jaana, Kiia, Lotta, Lovisa, Petra, Salla, Sibel, Sofia, Veera ja Vilma

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
*
Sis. ALV