Lahjakortit


Hilla_kauneushoitola_lahjakortit

 


Lahjakortit Kauneushoitola Hillan palveluihin sekä Hillankauppa.fi -verkkokauppaan. Molemmat lahjakortit saatavilla myös sähköisinä e-lahjakortteina! 
 
Lahjakortit ovat voimassa 9 täyttä kuukautta.
 
 
Kauneushoitola Hilla sijaitsee Helsingin keskustassa, Hietalahdessa, ja käytämme hoidoissa suomalaista, ihoa lempeästi hellivää luonnonkosmetiikkaa. Hoitomme ovat viiden tähden ihonhoitoelämyksiä, joissa sekä kotimaisten marjojen ja havujen tuoksut että rentouttavat hieronnat yhdistyvät ihanaksi metsämatkaksi. Kaikki hoitomme sopivat vegaaneille ja olemme erikoistuneet herkän ihon luonnonmukaiseen hoitoon. 
 
Lahjakortit toimitetaan ilman nimiä tai muita tilaajatietoja anonyymeinä, mutta voit halutessasi lisätä viestin tai terveiset lahjakorttiin. Kirjoita haluamasi teksti "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" -kenttään maksuvaiheessa.
 
 <3 Minn     Minna, Elina, Iida, Jaana, Kiia, Niina ja Veera
 
Valitse seuraavaksi haluatko tilata lahjakortin kauneushoitolaan vai verkkokauppaan.
 
E-lahjakortit lähetetään sähköpostiin tilausvahvistuksen vastausviestinä 24 tunnin sisällä. Vahvistusviestit ohjautuvat usein "Tarjous", "ilmoitukset" tai vastaavalle -välilehdelle.


HUOM! Jos sinulla on Hillankaupasta ostettu hoitolalahjakortti, voimassaoloaikaa on pidennetty automaattsesti 31.12.2020. Ilmoitamme muutoksista aukiolossa hoitolan sivuilla ja sosiaalisissa medioissa.
 

Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
*
Hinnat, joihin sisältyy ALV

Klarna Checkout
kauppiaan tiedot