Lahjakortit - Katso yllätyslahja-kampanja! - Hillankauppa

Lahjakortti_yllatyslahja_2022_brownHilla_Helsinki_Lahjakortti_2021_-_17_-750px

Vähintään 100€:n arvoiseen hoitolahjakorttiin lisäämme merkinnän "+yllätyslahja" *

Lahjakortin käyttäjä saa valita hoitoon tullessaan mieleisensä ihonhoitotuotteen vaihtuvasta valikoimastamme. Lahjan arvo on 20-28€. Lahjakortti voi olla arvolle tai tiettyyn hoitoon.

Lahjakortti on myös ihana tapa hemmotella työntekijöitä vuoden päätteeksi tai kiittää hyvästä työstä.

*Lahjakorttikampanja on voimassa jouluaattoon asti ja se koskee hoitolassa käytettäviä lahjakortteja (=kaikki lahjakortit poislukien "e-lahjakortti Hillan verkkokauppaan"). Lahjakortti on voimassa 31.12.2023 asti ja se käy sekä Hietalahdenkadun että Yrjönkadun hoitoloissa.

_Hilla_spacer

Lahjakortit Hillan hoitoihin ja Hillankauppa.fi -verkkokauppaan

Kaikki lahjakortit saatavilla myös sähköisinä e-lahjakortteina! 

  • HUOM! Kirjelahjakortit ehtivät jouluksi perille kun tilaat 16.12. klo 10.00 mennessä.
  • Lahjakortit ovat voimassa 12 täyttä kuukautta.
  • E-lahjakortit lähetetään sähköpostiin tilausvahvistuksen vastausviestinä 24 tunnin sisällä. Vahvistusviestit ohjautuvat usein "Tarjous", "ilmoitukset" tai vastaavalle -välilehdelle.
  • Lahjakortit toimitetaan ilman nimiä tai muita tilaajatietoja anonyymeinä, mutta voit halutessasi lisätä viestin tai terveiset lahjakorttiin. Kirjoita haluamasi teksti "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" -kenttään maksuvaiheessa.
  • Lähetämme kirjelahjakortit seurantatunnuksen kanssa Postin Pikkupakettina suoraan omaan postiosoitteeseen. Toimitukset kulkevat normaalisti 1-3 arkipäivässä.

_Hilla_spacer

Hilla Helsinki - Day Spa & Shop:t sijaitsevat Helsingin keskustassa Hietalahdessa, ja uutena toimipisteenä Yrjönkadulla. käytämme hoidoissa suomalaista, ihoa lempeästi hellivää luonnonkosmetiikkaa.

Hoitomme ovat viiden tähden ihonhoitoelämyksiä, joissa sekä kotimaisten marjojen ja havujen tuoksut että rentouttavat hieronnat yhdistyvät ihanaksi metsämatkaksi. Kaikki hoitomme sopivat vegaaneille ja olemme erikoistuneet herkän ihon luonnonmukaiseen hoitoon. 

Valitse seuraavaksi haluatko tilata lahjakortin hoitolaan vai verkkokauppaan!

  Minna, Elina, Elisa, Iida, Jaana, Kiia, Niina, Sofia ja Veera

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
*
Hinnat, joihin sisältyy ALV