Lahjakortit


Hilla_Helsinki_-_lahjakortti_-_kauneushoitola_-14-banner

 

Lahjakortit Hillan hoitolapalveluihin sekä Hillankauppa.fi -verkkokauppaan.

Molemmat lahjakortit saatavilla myös sähköisinä e-lahjakortteina! 

  • Lahjakortit ovat voimassa 10 täyttä kuukautta. Lahjakorttien voimassaoloa pidennetään tarvittaessa myös vuonna 2021 koronatilanteen mukaan, jotta jokainen lahjansaaja pääsee hoitoon tai tuoteostoksille. 
  • E-lahjakortit lähetetään sähköpostiin tilausvahvistuksen vastausviestinä 24 tunnin sisällä. Vahvistusviestit ohjautuvat usein "Tarjous", "ilmoitukset" tai vastaavalle -välilehdelle
  • Lahjakortit toimitetaan ilman nimiä tai muita tilaajatietoja anonyymeinä, mutta voit halutessasi lisätä viestin tai terveiset lahjakorttiin. Kirjoita haluamasi teksti "Tilausta ja toimitusta koskevat huomautukset" -kenttään maksuvaiheessa.

Hilla Helsinki - Day Spa sijaitsee Helsingin keskustassa, Hietalahdessa, ja käytämme hoidoissa suomalaista, ihoa lempeästi hellivää luonnonkosmetiikkaa. Hoitomme ovat viiden tähden ihonhoitoelämyksiä, joissa sekä kotimaisten marjojen ja havujen tuoksut että rentouttavat hieronnat yhdistyvät ihanaksi metsämatkaksi. Kaikki hoitomme sopivat vegaaneille ja olemme erikoistuneet herkän ihon luonnonmukaiseen hoitoon. 

Valitse seuraavaksi haluatko tilata lahjakortin kauneushoitolaan vai verkkokauppaan!

 <3 Minna, Elina, Iida, Jaana, Kiia, Niina ja Veera

 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:
*
Hinnat, joihin sisältyy ALV