EKOPHARMA - Epäpuhtaan ihon setti 3

Tuotetta jäljellä 13 kappaletta.

Alunperin:  135,50 €
Hinta 121,95
Säästät 10 %
Sis. alv. Lahjakorttien alv 0%.
Yhteishinta 135,50 €
Säästät 10 %


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto (0-2 päivää), Posti SmartShip, Postin kotiinkuljetus

Tasapainottava epäpuhtaan ihon setti 3 soveltuu epäpuhtaalle iholle, jossa voi olla myös tulehduksellisuutta ja joka kiristelee pinnasta.

Hillan ihonhoitosetit ovat kosmetologiemme räätälöimiä erilaisten ihotyyppien hoitoon. Setit ovat kokonaisuuksia, joissa tuotteet tukevat toinen toistensa toimivuutta. Setistä 3 löydät normaalikokoiset puhdistustuotteet, iholle kerrostettavan kasvoveden, kasvoöljyn ja kasvovoiteen.

Tasapainottava epäpuhtaan ihon setti 3 soveltuu epäpuhtaalle iholle, jossa voi olla myös tulehduksellisuutta ja joka kiristelee pinnasta. Se tasapainottaa talintuotantoa, rauhoittaa ja tuo iholle kosteutta. Myös nuorelle akneiholle. Setti sisältää kevyitä, tasapainottavia tuotteita EKOPHARMA Karpalo -linjasta. Jos ihosi on pintakuiva, mutta tukkeutuu ihon alta herkästi, valitse tämä paketti. Se estää ihotulehdusta ja kosteuttaa ihoa.

 • Karpalo Clear puhdistusöljy irrottaa talia, meikkiä ja likaa iholta tehokkaasti. Se lähtee vedellä huuhtelemalla ja sopii erinomaisesti myös aamupesuun.
 • Karpalo Clear puhdistusgeeli on kevyt, hellävaraisesti ihon putsaava geeliputsari, joka sopii myös silmämeikin puhdistukseen ja ripsienpidennyksille.
 • Karpalo Clear kasvovesi on kosteuttava suihke ja sitä levitetään useampi kerros puhdistetulle iholle. Mitä enemmän ihon pintaa kiristää, sitä useampi kerros kasvovettä levitetään.
 • Hoitorutiini viimeistellään ihoa kosteuttavalla Karpalo Öljyttömällä Kasvovoiteella tai iltaisin Karpalo BHA Kasvoöljyllä, joka tasapainottaa rasvaisen ja epäpuhtaan ihon talintuotantoa ja säilyttää ihon luonnollisen kosteuden.

Käyttö:

 1. Levitä pari pumppausta puhdistusöljyä kuivalle iholle ja pyörittele kostein sormin. Pese pois tai lisää päälle puhdistusgeeli.
 2. Levitä puhdistusgeeliä öljyn päälle tai puhtaalle iholle, pyörittele ja huuhtele vedellä.
 3. Suihkuta kasvovettä pari suihkausta kasvoille. Toista 2-7 kertaa. Illalla hoitovettä kannattaa kerrostaa iholle enemmän, aamulla riittää pienempi määrä.
 4. Levitä lopuksi pari pumppausta kasvovoidetta TAI pari tippaa Kasvoöljyä hieman kasvovedestä kostealle iholle. Kasvovesi auttaa voidetta / öljyä imeytymään paremmin. Öljytön kasvovoide on mattapintainen ja sopii erinomaisesti päiväksi. Karpalon BHA kasvoöljy rauhoittaa tulehdusta ja lukitsee kasvoveden & seerumin ihoon, joten se sopii illalla käytettäväksi. Iltaisin iholle voi halutessaan laittaa molemmat tuotteet. Tällöin kasvovoide laitetaan ensin ja sen jälkeen tippa BHA kasvoöljyä.

Vegaanista, kotimaista, puhdasta luonnonkosmetiikkaa.

Tuotteen lisätiedot

Ihosi ominaisuudet
 • Rasvoittuva iho
 • Akne, epäpuhdas iho
 • Rosacea, ruusufinni
Hajusteeton Ei
Matkakoko Ei
Tuotemerkki EKOPHARMA Karpalo
Tuotteen ominaisuuksia
 • Rauhoittava
 • Tasapainottava
 • Sisältää prebiootteja

Sisältää seuraavat tuotteet

EKOPHARMA Karpalo Clear Puhdistusgeeli 250ml (Koko: 250ml)
1 kpl
24,90 € / 1 kpl *
EKOPHARMA Karpalo Clear Kasvovesi 250ml (Koko: 250ml)
1 kpl
24,90 € / 1 kpl *
EKOPHARMA Karpalo Balance Kasvovoide 50ml
1 kpl
29,90 € / 1 kpl *
EKOPHARMA Karpalo BHA Kasvoöljy 30ml
1 kpl
32,90 € / 1 kpl *
*
Sis. alv. Lahjakorttien alv 0%.

Suosittelemme myös

*
Sis. alv. Lahjakorttien alv 0%.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Epäpuhtaan ihon setit, EKOPHARMA Karpalo