Lahjakortti Hillan hoitoon - BTB13 Kasvohoidot

Varastossa

alkaen 115,00
Sis. alv. (Lahjakorttien alv 0%)


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto (0-2 päivää), e-Lahjakortti sähköpostiin

Patentoitu kantasoluteknologia yhdistettynä luonnon ja tieteen parhaisiin aktiiviaineisiin!

Suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä patentoitu BTB13-yhdiste aktivoi ihon omia kantasoluja tuottamaan uusia terveitä ihosoluja. BTB13-yhdisteen vaikuttavia aineita esiintyy ihossa myös luonnostaan. BTB13-yhdiste saa tuotteissa seurakseen luonnon tehokkaimmat raaka-aineet ja vitamiinit. 

  • BTB13 Total Radiance Treatment 75min - 135 €​
  • BTB13 Vitamin Boost Kasvohoito 90min - 139 €
  • BTB13 Medical - Syväpuhdistava kasvohoito 70min - 119 €
  • BTB13 Intense Hydration - Syväkosteuttava kasvohoito 60min - 109 €
  • BTB13 Pro-Age - Uudistava kasvohoito 70min - 125 €

_Hilla_spacer

BTB13 Total Radiance Treatment 75min - 135 €

BTB13 Total Radiance Treatment on uudistava, heleyttävä, antioksidanttinen kasvohoito aikuiselle iholle. Hoitoon sisältyy uudistava glykolihappokuorinta, ihoa tehokkaasti kosteuttava ja viilentävä peel-off merileväkasvonaamio, sekä ihanaa kasvohierontaa. Iho on välittömästi hoidon jälkeen tasaisemman värinen, kimmoisampi ja kosteutettu.

BTB13 Vitamin Boost Kasvohoito 90min - 139 €

Tehoa ihonhoitoon vitamiineista! Tämä kasvohoito on täynnä ihoa hoitavia A-, B-, C- ja E-vitamiineja. Hoito häivyttää stressin merkkejä iholta sekä uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen nuorekkaan ja levänneen ilmeen.

BTB13 Medical - Syväpuhdistava kasvohoito 70min - 119 €

Ihoa syväpuhdistava ja kosteuttava kasvohoito. Hoito sisältää ihoa puhdistavan kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen tai ultraäänipuhdistuksen, tehoseerumit, ihotyypin mukaisen naamion ja hieronnan. Hoito räätälöidään ihon tarpeiden mukaisesti ja lopputuloksena on puhdistettu, kosteutettu, kuulas iho. 

BTB13 Intense Hydration - Syväkosteuttava kasvohoito 60min - 109 €

Ihoa tehokkaasti syväkosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito, joka sopii kaikille ihotyypeille. Hoito sopii erityisen hyvin kuivalle, atooppiselle tai kosteusköyhälle iholle. Suosittelemme Intense Hydration -hoitoa heleyttäväksi hoidoksi juuri ennen tärkeää päivää sekä lahjahoidoksi.

BTB13 Pro-Age - Uudistava kasvohoito 70min - 125 €

Ihoa tehokkaasti uudistava kasvohoito sisältää tehokkaan ihotyypin mukaisen kuorinnan, seerumeiden imeytyksen BTB13-mesoterapiakynän avulla, hieronnan ja naamion. Kasvohoitoon sisältyy tarvittaessa myös kevyt ihon syväpuhdistus mekaanisesti tai ultraäänipuhdistus.

_Hilla_spacer

Hillan hoidot ovat hemmottelua suomalaisilla tuotteilla. 

Hilla Helsinki - Day Spa & Shop on viiden tähden kauneushoitola, jossa olemme erikoistuneet räätälöityihin ihonhoitokokonaisuuksiin. Luomme sekä täydellisesti rentouttavia hierontahoitoja että tehokkaita kasvohoitokokonaisuuksia. Hillassa kotimaisten tuotteiden metsäiset tuoksut, hoitoihin suunniteltu äänimaailma ja rentouttavat hieronnat yhdistyvät ihanaksi hoitoelämykseksi. Kaikki hoitomme sopivat vegaaneille ja olemme erikoistuneet myös herkän ihon luonnonmukaiseen hoitoon.

”Erittäin miellyttävä ja rentouttava kokemus. Iho tuntuu taas ihan uudelta!”

”Sain helpotusta kipuilevaan ihooni, sain myös uutta neuvoa ja tietoa omaan ihosairauteeni. Hoitokokemus oli lämmin, leppoisa, helpottava ja todellakin auttava! Tuntui että loppumetreillä taisin irtautua hetkestä, olen todella kiitollinen ja tyytyväinen hoitooni tänään.”

Suosittelemme myös

*
Sis. alv. (Lahjakorttien alv 0%)

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Lahjakortit kasvohoitoihin, Lahjakortit - Osta lahjakortti Hillan 5-tähden hemmotteluun!