Ekopharma Helsinki - Hillankauppa Mia Höytö Cosmetics - Hillankauppa
BTB13 - Hillankauppa Mummi ja Minä - Hillankauppa

 

 

 

Lämpimästi tervetuloa Hillankauppaan!

Hillankauppa on täysin kotimainen, Helsingissä toimiva perheyritys. Meiltä löydät luonnollisista raaka-aineista valmistettua suomalaista kosmetiikkaa. Kaikki Hillankaupassa myytävät tuotteet ovat vegaanisia. 

Palvelemme sinua suurella sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla. Uskomme että meille suomalaisille sopii parhaiten kotimaisista raaka-aineista valmistetut, luonnolliset tuotteet. Olet sitten atooppikko, akneihoon taipuvainen tai muuten vain herkkäihoinen, meiltä löydät varmasti juuri sinun ihotyypillesi sopivaa kosmetiikkaa. Myymämme tuotteet valmistetaan Suomessa, näin voit samalla tukea omalta osaltasi suomalaista työtä. 

Kotimme Kauneushoitola Hilla sijaitsee Helsingissä Hietalahdessa ja mikäli haluat noutaa tilauksen itse, voit sen tulla hakemaan osoitteesta Ruoholahdenkatu 24. Huomioithan että noudot tapahtuvat tiistaisin klo 15-16, keskiviikkoisin klo 17-18 ja torstaisin klo 12-13. Muina aikoina sopimuksen mukaan, sillä haluamme taata hoitola-asiakkaillemme täyden rentoutumisrauhan. Mikäli haluat tilauksesi lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen, lähetämme pakettisi sinulle nopeasti ja luotettavasti, yleensä heti seuraavana arkipäivänä.

Ethän epäröi kysyä jos joku askarruttaa mieltäsi! 

 

Ihania shoppailuhetkiä toivotellen,

SKY-kosmetologi - lähihoitaja

Minna Monthan Hillasta